Collectie

Collectie

Alle outdoorkussens van horecakussen.nl betreffen maatwerk, en zijn speciaal ontwikkelt voor het Noord Europese klimaat. Onze collectie omvat o.a. de volgende producten;

Terrasstoelkussens
Loungekussens
Palletkussens
Ligbedkussens
Sierkussens 
Gestoffeerde binnen- en buitenbanken
Windschermen
Kussenkarren
Horecameubilair en decoratie
Terrasstoelkussens
Er zijn veel verschillende terrasstoelkussens in omloop, wij produceren voor elke bestaande stoel een kussen op maat. De meeste terrasstoelkussens die wij produceren zijn 2-zijdig bruikbaar. Voor terrasstoelkussens zijn vele mogelijkheden; waterdicht, bedrukt met een leuke print, borduur etc. Een terrasstoelkussen kun je online bestellen via onze 3D ontwerptool. Als je dit lastig vindt dan kun je het beste contact met ons opnemen voor advies en een passende prijs opgave. Alle bestellingen die wij ontvangen worden zorgvuldig gecontroleerd.
Loungekussens / Ligbedkussens
Strakke kussens zijn geschikt voor bijna alle outdoor meubilair, deze kussens zijn exact passend en geven een moderne hedendaagse uitstraling. Bij strakke kussens kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van zeer lange kussens (bijv. 200 cm), maar deze kussens vergen meer opslag ruimte. In veel gevallen kan het handig zijn deze afmetingen te verdelen in 2 a 3 kussens. Voor zitkussens adviseren wij een dikte van 8cm, voor rugkussens een dikte van 6 cm.
Sierkussens; de naam zegt het al ,zijn veelal decoratief bedoeld om het totaalbeeld af te maken.
Deze kussens worden soms ook wel ‘plof’ kussens genoemd  en kunnen in vele maten, vormen,uni’s en dessins worden gekocht.
‘Plof’kussens;  veelal bedoeld als nonchalant alternatief voor de rug  te dienen in plaats van strakke kussens, zijn meer robuust gevuld en komen het best tot zijn recht wanneer deze 10-15cm boven de rugleuning uitsteken.Voor een mooi eind resultaat is het belangrijk dat de verhoudingen kloppen tussen breedte en hoogte,wij adviseren maximaal 70x50cm.Plof kussens zijn geschikt voor banken met een minimale zitdiepte van 65cm,zodat je nog een comfortabele zitdiepte overhoud.Plofkussens zijn nooit exact van maat ,mocht je dat willen adviseren wij ‘strakke’ kussens voor de rug.
Palletkussens
Een pallet heeft veelal de afmeting van 120 x 80. Voor deze (Euro)pallets hebben wij standaard palletkussens ontwikkeld. Op voorraad hebben wij strakke palletkussens voor het zitgedeelte  en plofkussens voor de rug. Ook hebben wij dikke robuuste palletkussens ontwikkeld, die je uitnodigen om te zitten. Deze kussens zijn plofkussens gemaakt van polyether vlokken. Ook kunnen wij de palletkussens voorzien van een ‘rok’, zodat het houtwerk niet meer opvalt, en dan ziet de pallet er ineens uit als prachtige buitenbank voor de horeca. Kijk in onze shop voor al deze palletkussen oplossingen of mail ons, zodat we jouw wensen kunnen vertalen in een prachtig palletkussen resultaat.
Gestoffeerde binnen- en buitenbanken
Voor vele horecagelegenheden hebben wij gestoffeerde binenbanken als ook buitenbanken gemaakt. Deze banken sluiten qua kleur en stofgebruik aan bij de inrichting.Voor meer informatie neem contact met ons op zodat wij een passende oplossing kunnen bieden voor jouw specifieke wensen.
Windschermen
Onze horeca windschermen zijn zo gemaakt, dat ze eenvoudig zijn om te plaatsen en dat ze niet teveel wind vangen. In samenwerking met een beachclub klant  hebben we de maten en de stoffen bepaald. De strandpaviljoen ondernemer weet als geen ander waaraan een windscherm moet voldoen. Voor de stof gebruiken wij Sunol, deze is onverwoestbaar en verkleurt niet….ideaal voor het strand.
Kussenkarren
Waar laat je de kussens als je gaat sluiten, dit blijft altijd een dingetje. Voor de terrasstoelkussens hebben wij een speciale kussenkar voor de horeca met een afmeting van …… deze kar heeft een waterdichte hoes, welke door middel van een logo gepersonaliseerd kan worden. Aan de voorkant zitten tent ritsen, zodat het eenvoudig is om zowel de kussen erin te leggen als ook uit te halen. Ook voor grotere loungekussens hebben wij karren beschikbaar. Echter deze loungekussen kussenkarren maken wij op maat. Omdat iedereen andere loungekussens heeft, met uiteenlopende afmetingen en diktes, worden de afmetingen afgestemd op de wens van de klant.
Horecameubilair en decoratie
Bij ons kun je ook je horecameubels bestellen, we hebben een standaard collectie ontwikkelt waar  je uit kunt kiezen en we maken ook meubels op maat, die qua look and feel aansluiten bij  je terras. Onze meubels worden gemaakt van duurzaam gecertificeerd plantage teakhout, deze gaan vele jaren langer mee dan steiger en douglashout ,terwijl de prijs veelal lager ligt. Naast meubels leveren we ook vele verschillende accessoires, om je terras mooi en volledig in te richten. Denk hierbij aan parasols, lampen, houten kussenbakken, bloembakken.
Onze horecameubels worden in Indonesie geproduceerd, daarom hebben we te maken met een levertijd.Het eindresulaat en de prijs zijn echter zeker het wachten waard.

clear