Levering & verzending

Levering & Verzending

Betaling
Betaling via de website is alleen mogelijk met iDEAL of door middel van een bankoverschrijving (Rabobank rekening no. NL64 RABO 01216.42.917 t.n.v.: horecakussen.nl)
Levering & Verzending  
Horecakussen.nl streeft ernaar om bestellingen welke maatwerk betreft binnen 2,5 tot 4 weken na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Artikelen uit de shop, indien vooradig, worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.
Voor de verzending van kussens op maat maken wij gebruik van GLS. De verzendkosten worden apart in rekening gebracht en apart vermeld op de afgegeven factuur. De prijs is afhankelijk van het volume, dit wordt berekend aan de hand van het aantal noodzakelijke pakketten om je bestelling te versturen. Wij belasten het totaal bedrag van het aantal aantal pakketten aan je door. Het uitgangspunt hierbij is dat 1 pakket kost 13,00 euro ex btw.
Betreft je bestelling veel kussens, of zijn de afmetingen te groot voor een pakket. Dan worden de kussens op een pallet geladen en met een vrachtwagen afgeleverd. De kosten van pallets worden overlegd met jullie en apart vermeld op de factuur.
De verzendkosten voor artikelen uit de shop worden per pakket, apart in rekening gebracht. Voor de verzending van deze artikelen maken we gebruik van GLS of Post.nl, de verzendkosten voor een pakket van 100x50x50 cm bedraagd : € 7,25 ex btw, de verzendkosten voor een pakket van 176x78x58 bedraagd € 13,50 ex btw. Betreft de bestelling meerdere pakketten, dan wordt het totaal van het aantal pakketten in rekening gebracht.

 

clear