Loungekussens

Nooit meer verkleurde, natte vieze, loungekussens meer

Loungekussens speciaal gemaakt voor de horeca, die tegen zon en regen kunnen. Makkelijk in onderhoud en geschikt voor intensief gebruik. Beschikbaar in vele kleuren, dessins en unieke prints. Wij maken onze horeca loungekussens speciaal voor jou op maat en daar betaal je niet extra voor. Neem contact met ons op, dan stellen wij een mooie offerte voor jou samen, die aan al je wensen voldoet.

1
Loungekussens speciaal voor de horeca

Lekker onderuit gezakt loungen, daar heb je de juiste loungekussens voor nodig. Wij van Horecakussen hebben palletkussens in de afmeting 120x80x8 op voorraad. Het kan natuurlijk zijn, dat je bank afmeting niet overeenkomen met de voorraad artikelen. Hiervoor kunt je zelf je eigen loungekussens op maat samenstellen. In onze handige 3D tool kun je de heel eenvoudig je eigen kussens samenstellen. Wij hebben een creatieve collectie voor je samengesteld, waarbij alles speciaal is ontwikkeld voor buitengebruik en de horeca. De keuze is bijna onbeperkt.

2
Waarom zijn onze loungekussens zo uniek

Wij besteden veel tijd in het samenstellen van onze stofcollecties. Omdat we beide uit de fashion brach komen, ligt hierin ook onze passie en expertise. Dit doen we zodat jullie van het mooiste en passende eindresultaat kunnen voorzien. Wij zijn in staat om mooie kleurcombinaties te maken, zodat je horecaterras met onze loungekussen op maat, een geheel eigentijds en nieuwe uitstraling krijgt. Horecakussens zijn de bepalende factoren voor een mooi terras. Naast vele uni kleuren spelen wij met dessins en eigen ontwikkelde prints. Alles wat wij aanbieden is speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik, hufterproof en gemakkelijk in onderhoud. Wij houden naast het interieuradvies ook altijd rekening met de vereisten die je aan het terras stelt qua onderhoud, waterafstotendheid / waterdichte aspecten, zodat je in een korte tijd het terras gereed hebt voor ontvangst van de gasten. Geheel nieuw is onze terrasstoelkussen configurator, heel eenvoudig kunt je nu online je terrasstoelkussens bij ons bestellen. Ons streven is dat jij straks tevreden bent en wij je als vaste klant mogen beschouwen. Ook na levering gaat onze service door.

3
Aandachtspunten aanschaf loungekussen

Het belangrijkste punt is altijd, de gewenste levensduur versus de aanschafprijs. Dit is het uitgangspunt voor al onze offertes. Een offerte voor loungekussens moet aansluiten op je wensen en verwachtingen. Wij helpen je graag met de bepaling van de de juiste combinatie van stoffen en kleuren, zodat je straks een speels, klassiek of chique eindresultaat krijgt. Daarnaast is ook het onderhoud en de wasbaarheid een belangrijk aspect. Al onze kussens horeca zijn voorzien van een rits en zijn dus wasbaar. Daarnaast is het ook een feit, dat zodra de stof een structuur of dessin bevat, vlekken minder snel opvallen. Deze stoffen zijn minder besmettelijk. Naast waterafstotende kussens, hebben wij ook waterdichte horecakussens. Dit is ideaal als het regent, en heb je geen onnodig gesleep meer bij plotselinge regen. Het personeel kan de gasten van buiten naar binnen begeleiden, zonder dat je je druk hoeft te maken over de kussens. Na een regenbui even een trekkertje over de kussens halen om het overtollig regenwater eraf te vegen, dan bij zonneschijn zijn de kussens weer heel snel weer droog.

4
Loungekussens steigerhoutenbank

De meest voorkomende banken worden gemaakt van steigerhout. Dit meubilair is erg populair onder de Nederlanders. Hout doet het natuurlijk altijd goed op je terras en past qua kleur ook overal bij. Voor deze banken kun je bij ons, kussens op maat bestellen. Kussens bepalen uiteindelijk het eindresultaat van de bank. Het mooie is, je kunt nu zelf de kleur bepalen, zodat het straks een mooi en fleurig geheel wordt op het terras. Wil je kussens voor een loungebank van steigerhout bestellen, dan is een op maat gemaakt loungekussen waarschijnlijk de enigste optie voor jou. De afmetingen die de bank heeft verkregen, zijn vaak geen standaard maten. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat je straks mooie, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkussens hebt.

5
Loungekussens voor wickersets

Wij maken vele loungekussens of hoezen voor een wickerset. Wekelijks ontvangen wij foto’s van klanten, die een prachtige wickerset hebben, maar de zwarte of grijze kussens zijn geheel paars verkleurd. De reden van deze verkleuring is dat veel leveranciers gebruik hebben gemaakt van polyester stoffen afkomstig uit Azië. Deze stoffen zijn helaas niet zonlicht bestendig. Bij ons bent je er zeker van dat de loungekussens niet verkleuren. Alle horeca maatkussens die wij maken zijn van een acryl stof zoals Sunbrella, of een olefin stof zoals Sunol. Deze stoffen zijn sollution dyed, een speciaal procedé, waarbij verkleuring niet kan voorkomen.

6
Afmetingen bepalen loungekussens

Voor de bepaling van de afmetingen voor je buitenkussens op maat dient je eerst je bank op te meten. Op deze website vind je instructies hoe je de bank moet opmeten en waar je rekening mee moet Ga naar opmeten banken, als je dit lastig vind, Geen probleem, stuur ons een mailtje of bel ons, dan kunnen wij jou hier mee helpen.

Afmetingen loungekussens bepalen
clear