Over ons
Marloes | Owner
Marcel | Owner

Over ons

Horecakussen verzorgt een totaaloplossing voor je terras
Horecakussen.nl levert sinds 2013 unieke en betaalbare maatwerkoplossingen voor  het terras. Onze kracht is het vertalen van wensen in buitenkussens die bij jouw zaak passen, hierbij moet je denken aan zowel de functionaliteit, styling, het ontwerp en de prijs. Alle kussens worden in onze eigen fabriek gemaakt, hierdoor zijn wij in staat om een mooi product, snel te leveren, tegen een lage prijs. Naast kussens zijn wij  in staat een totaaloplossing te bieden voor het terras. Wij leveren ook horecameubelen van gecertificeerd plantage  teakhout, accessoires zoals parasols en lampen en kunnen wij je in contact brengen met  collega specialisten op het gebied van terrasoverkappingen en windschermen . Ons doel is volledige terrasinrichtingen te bieden.
NIEUW; Terrasstoelkussens kunt je tegenwoordig eenvoudig zelf, online bestellen d.m.v. onze 3D Tool. Al onze horecakussens zijn waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en verkleuren niet, dus ideale  terraskussens.Wij beschikken over een breed assortiment ,bestaande uit o.a. loungekussens, waterdichte kussens, verwarmde kussens, palletkussens, sierkussens. Al deze horecakussens kunnen worden voorzien van een geborduurd logo.
 Ook komen wij graag bij langs, indien je een bezoek van ons  wenst neem dan CONTACT met ons op. Vraag sowieso een offerte aan, zodat wij je kunnen overtuigen van het verschil. Heb je vragen over onze producten, service of ben je geïnteresseerd in een offerte? Dan kun je ons bereiken via de CONTACTPAGINA per email : info@horecakussen.nl, of direct persoonlijk contact : 010 2688 163.  
 PS. ook na levering gaat onze service door.
 
clear