Pallet kussens

Pallet kussens

Heb je op je terras ook vele palletmeubelen, maar nog zonder mooie horeca palletkussen? Dan bent je bij Horecakussen.nl aan het juiste adres. Wij maken unieke kussens voor palletmeubels. Al deze kussens zijn weerbestendig. Je kunt kiezen uit kussens met een print, een uni stof, vintage look of in velours. Echter velour palletkussens zijn meer geschikt als indoor kussens, dan als outdoor kussens. Naast de gewone strakke kussens hebben wij ook robuuste plof buitenkussens in ons assortiment. Deze kussens zijn zeer uitnodigend om hier heerlijk in te ploffen. Tevens kunnen wij een rok aanleveren, om deze aan de onderkant van je palletmeubel te bevestigen. Op deze manier creeër je een echt outdoor palletkussen meubel. Dit ziet erg heel erg leuk uit, een rok passend bij de kleur van jouw outdoor horeca kussens. In onze webshop kun je palletkussens bestellen voor palletmeubels. Voor deze palletmeubelen kunt je kiezen uit een zitkussen met een afmeting van 120x80x8 cm en / of voor een rugkussen plof van 60 x 50 cm, hiervan heb je er dan 2 nodig. Ook hebben wij plofkussens voor de gehele breedte van de bank, 120 x 40 cm. In onze webshop bieden wij deze complete sets aan, een palletkussen set bestaat uit 1 zitkussen en 2 plofkussens of uit 1 zitkussen en 1 rugkussen.

Mijn pallet meubel heeft een andere afmeting dan 120x80

Meubels gemaakt van pallets zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, de standaard afmeting van een euro pallet is 120x80 cm, maar het kan zijn dat je de diepte hebt aangepast naar bijv. 60 cm. Voor deze palletbanken kun je ook terraskussens bestellen, deze kussens worden voor jou op maat gemaakt. Hiervoor kun kun je het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen alle gemaakte palletbanken van een horecakussen op maat voorzien. Dan kun je zelf een stof, vulling en afwerking kiezen. Hiervoor betaal je iets meer, maar dan heb je straks wel een uniek buitenkussen. Op deze manier creëer je een op maat gemaakt palletkussen, wat aan al jouw wensen voldoet. Palletmeubels zijn vaak diepe meubels. De zitdiepte is vaak 80 cm diep. Daarom adviseert Horecakussen om voor de rug altijd een plofkussen te kiezen. Een plofkussen heeft een dikte variërend tussen de 15 tot 20 cm. Voor een strak zitkussen is een polyether SG35 een zeer goede keuze, deze heeft een lange levensduur en is geschikt voor intensief gebruik.

De mooiste stoffen voor op een pallet, van vintage tot bedrukte outdoorstoffen zijn geschikt

Heb je een palletmeubel gemaakt voor indoor, dan adviseren wij hiervoor een velours stof. Deze stoffen zijn verkrijgbaar in prachtige, intense kleuren en voelen zacht en comfortabel aan. Een groot voordeel van palletkussens in een velours kwaliteit is dat ze wasbaar zijn en vlekken zijn er eenvoudig uit te halen. Palletkussens voor buiten, hiervoor hebben wij een hele stoffen range beschikbaar. De meeste stoffen uit onze outdoor range verkleuren niet, zijn waterafstotend en wasbaar. Bij Horecakussen.nl kun je kiezen uit vele verschillende stoffen, voor all-weather palletkussens maken wij veel gebruik van de Sunol kwaliteit, de samenstelling hiervan is 100% olefin, dit is een hele sterke stof welke zeer goed geschikt is voor ons klimaat. Tevens maken wij kussens voor palletmeubelen in prachtige dessins. Ga hiervoor naar onze webshop en laat je verrassen. Voor de meest luxueuze oplossing hebben wij Sunbrella palletkussens in onze collectie, dit is een prachtige zachte stof, die ook veelvuldig gebruikt wordt voor loungekussens. Deze stof is waterafstotend en verkleurd niet. Een Sunbrella palletkussen heeft een katoenachtige uitstraling en voelt zacht en comfortabel aan.

new project | by evelyn rose

Follow our projects

No posts were found for provided query parameters.

Meet our studio in numbers:

Etiam rhoncus. Tellus eget natoque condimentum, semuar quam semper libero sit amet...

2015 / Awwwards

Curabitur ullamcorper ultricies rhoncus, tellus dui rhoncus tempus. Etiam libero ut ultricies nisi vel augue.

2016 / Awwwards

Curabitur ullamcorper ultricies rhoncus, tellus dui rhoncus tempus. Etiam libero ut ultricies nisi vel augue. 

2017 / Awwwards

Curabitur ullamcorper ultricies rhoncus, tellus dui rhoncus tempus. Etiam libero ut ultricies nisi vel augue. 

2019 / Awwwards

Curabitur ullamcorper ultricies rhoncus, tellus dui rhoncus tempus. Etiam libero ut ultricies nisi vel augue. 

clear