Poefjes

De mooiste onderhoudsvriendelijke poefjes van velour

Betaalbare poefjes online bestelbaar in prachtige kleuren. Het stevige poefje is wasbaar, heerlijk om op te zitten of als voetensteun te gebruiken. Omdat we hier een veloursstof voor gebruiken is dit poefje alleen geschikt voor indoor.

 

1
Outdoor poefje

Heb je voor je terras interesse in een outdoorpoefje. Dat kan bij ons allemaal. We kunnen de poefjes in elke gewenste stof maken, zodat deze bij jullie exterieur past. Hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen, zodat we je wensen in kaart kunnen brengen.

2
Horeca poefjes

De poefjes die wij maken zijn eyecatchers voor elke horecaondernemer. Standaar op voorraad hebben wij poefjes gemaakt van een prachtige zachte velours stof met een zwarte bies. De zwarte bies geeft dit poefje net iets extra’s, namelijk een luxe uitstraling en het zorgt ervoor dat de kleur nog beter tot zijn recht komt. Wil je je in je horecazaak of het terras opvrolijken en extra zitplekken creeren, daarvoor zijn onze kleurrijke poefjes ideaal voor. In vergelijking tot een zitzak neemt dit product veel minder ruimte in beslag. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om voor een mooie geprinte stof te gaan. Omdat wij veel maatwerk leveren, is bij ons alles mogelijk. Heel eenvoudig kun je de poefjes afstemmen op je eigen wensen en inrichting. Hiervoor kunt u ons het beste even contacteren. Zodat we verschillende stofstaaltjes naar jouw adres kunnen sturen.

3
Kwaliteit van het poefje

De velours stof is een polyester stof, welke zeer zacht en comfortabel aanvoelt. De poefjes zijn voorzien van een rits, zodat je de hoes gemakkelijk kunt verwijderen en wassen. Ervaring leert dat vlekken uit deze velours stof gemakkelijk te verwijderen zijn. Behandel een vlek met een doekje gedept in een sopje van lauw warm water met een beetje afwasmiddel. Doordat de velours stof een vleug heeft, kun je kruimels en haren snel en eenvoudig van de stof af vegen. Ook kun je de hoes eenvoudig in de wasmachine wassen met een fijnwasmiddel. Na het wassen kan de hoes in de droogtrommel op de laagste stand. De vulling van het poefje bestaat uit een polyether SG35, voorzien van een laag dacron (wattine). Polyether is een stevige vulling, welke voor body zorgt en dat het niet snel gaat doorzakken.

4
Waar kun je het poefje voor gebruiken

Om de toepassing van het poefje te omschrijven. Volgt hier eerst een stukje geschiedenis over de oorsprong. De naam van het poefje stamt af uit het Frans, het komt van un pouf, wat een klanknabootsing is. De poef zelf stamt af vanuit het Midden-Oosten, waar ze destijds veel werden gemaakt van echt leder of ze werden voorzien van drukke prints. Een poefje is een hoog kussen, met als gebruiksdoel om te zitten of om te gebruiken als voetensteun. Tegenwoordig is het siereffect van een poefje groot. Het verrijkt de ruimte waarin deze staat. Ook worden er vele ronde dienbladen opgezet, welke worden voorzien van leuke decoratieve snuisterijen, zodat je horecazaak een leuk en uitnodigend uiterlijk verkrijgt.

clear