Sierkussens

Sierkussens voor buiten, die tegen de regen kunnen

Bijzondere en betaalbare horeca sierkussens voor buiten, zonlicht bestendig, waterafstotend en wasbaar. Uit voorraad leverbaar in prachtige prints en stoffen. Of op maat gemaakt volgens je eigen wensen.

1
Outdoor sierkussens

Staan op je buiten terras ook allemaal mooie banken, voorzien van een prachtige set buitenkussen? Alleen oogt alles misschien nog een beetje saai? Dan hebben wij van Horecakussen, speciaal voor jou prachtige sierkussens voor buiten. Voor deze plofkussens voor buiten, hebben wij eigen prints ontwikkeld. Deze sierkussens zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en zijn voorzien van een waterafstotende finish en hebben goede kleurechtheden. Je kunt de prints, welke wij zelf hebben ontwikkeld voor deze sierkussens voor buiten, op onze website bekijken. De collectie hiervan zal ongeveer om de 6 maanden veranderen. Wij ontwikkelen steeds weer een nieuw dessin. Indien je geen interesse hebt in prints, dan kunt je ook kiezen voor uni stoffen. Wij kunnen zelfs je sierkussens voor buiten op maat voor maken. Zodat JE zelf de stof, de kleur en de afmeting voor deze buitenkussens kunt bepalen. Daar rekenen we niets extra’s voor.

2
Stoffen voor sierkussens

Alle stoffen voor deze sierkussens voor buiten die een print hebben, zijn van 100% acryl. De stof is behandeld met een waterafstotende coating, zodat bij enige regen de kussens niet drijfnat worden. Echter bij hevige regen, adviseren wij onze klanten om de kussens wel naar binnen te halen. Voor de prints maken wij gebruik van een speciale druktechniek en kleurstoffen, om het beste resultaat voor de kleurechtheid te behalen. De verkleuringstest onder invloed van UV straling, dus de zon, heeft een waarde van 6 – 7. De maximale score van deze test is een 8, dus onze sierkussens voor buiten verkleuren een heel klein beetje. Maar wetende dat een normale bedrukking een resultaat van 4 – 5 behaald, zijn onze kussens behoorlijk bestand tegen zonlicht. Indien je liever een uni stof wenst, dan kunt je uit onze gehele stoffen range kiezen. Omdat wij ook gespecialiseerd zijn in maatkussens, kunt je kiezen uit een acryl zoals Sunbrella of uit een olefin zoals Sunol of Cartenza. Al deze stoffen verkleuren niet. We hebben ook sierkussens in een velours stof, deze kussens zijn alleen geschikt voor indoor.

3
Gebruikte vullingen voor sierkussens

Alle vullingen die wij in de sierkussens voor buiten gebruiken zitten in een vlieseline hoes, voorzien van een ykk rits. Dit hebben wij gedaan, zodat u de kussens altijd kunt bijvullen als u ze niet dik genoeg vindt. Ook kunt u er natuurlijk vulling uithalen, indien u deze plofkussens voor buiten wel te dik vind. Normaliter vullen wij onze kussen goed vol. De standaard vulling voor sierkussens is een polyether vlokvulling. Deze vulling is bestand tegen het buitenklimaat en geeft een mooie opvulling. Het nadeel van deze vulling is wel, zodra het kussen door en door nat is geworden, het vrij lang duurt voordat deze weer droog is. Ook na verloop van enkele jaren klink deze vulling iets in, gelukkig hebben al onze sierkussens voor buiten een rits, zodat je deze gemakkelijk kunt bijvullen. Indien je een meer luxueuze vulling wenst, die sneller droogt, mooier opvult en minder snel inklinkt. Dan kunt je kiezen voor onze gesiliconiseerde polyester wattine.

clear