Terrasstoelkussens

Nooit meer verkleurde, natte, vieze terrasstoelkussens

In slechts enkele stappen kun je zelf, eenvoudig je terrasstoelkussens online bestellen, met behulp van onze 3D tool. JAWEL, we hebben het heel gemakkelijk voor je gemaakt, pak een meetlint en ga aan de slag!

Hieronder staat uitgelegd hoe het werkt, of bekijk onderstaande YouTube filmpjes.

Hoe werkt het?

In het bestelmenu heb je 2 keuzes:

1
Bestel terrasstoelkussens op basis van je stoel
2
Ontwerp terrasstoelkusssens vanaf het begin
*
Bestel eenvoudig je terrasstoelkussens online

Met onze terrasstoelkussen configurator kunt je zelf, eenvoudig je eigen terraskussens op maat bestellen. Hiervoor ga je op de website naar de <SHOP> en klik op terrastoelkussens, als je hierop klikt dan kom je automatisch in onze configurator terecht. Hier kun je de afmetingen en de vormen van de stoel ingeven, tevens kun je een stof uitkiezen, de gewenste afwerking en eventueel een logo uploaden. Zo gemakkelijk is het, zelf je terrasstoelkussens samenstellen, zonder de komst van een verkoper. Nadat je de bestelling of offerte hebt gemaakt controleren wij deze uitvoerig, indien wij twijfelen tussen de door jou opgegeven gegevens ten opzichte van de stoel, dan zullen wij altijd contact met opnemen omtrent de door jou bestelde terrasstoelkussens.

*
De mooiste Terrasstoelkussens van horecakussen.nl

Wij leveren al vele jaren prachtige terrasstoelkussens aan de horeca. Bij ons kun je kiezen uit vele stoffen en prints. Ook kunnen wij elk terrasstoelkussen van een logo voorzien, zodat je een volledig gepersonaliseerd terrasstoelkussen krijgt, wat geheel bij de uitstraling van de onderneming past. Bij ons kun je kiezen uit een standaard terrasstoelkussen welke waterafstotend en kleurecht is, of een waterdicht kussen. We zijn gespecialiseerd in horecakussens op maat gemaakt en produceren naast de terraskussens ook vele andere buitenkussens voor de horeca.

*
Wat zijn geschikte stoffen voor terrasstoelkussens?

Wij bieden vele verschillende stoffen aan, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Al onze stoffen zijn speciaal ontwikkelt voor buiten, verkleuren niet, kunnen tegen de regen en zijn wasbaar. Natuurlijk zijn alle terrasstoelkussen hoezen voor terrasstoelkussens wasbaar, maar om dat wekelijks uit te voeren is een zeer arbeidsintensieve klus. Om zolang mogelijk van horeca kussens te genieten, adviseren wij om vlekken er zo snel mogelijk uit te halen, dit kun je plaatselijk uitvoeren. Hiervoor kun je het beste een lauwwarm sopje maken met een afwasmiddel en dit met een zachte borstel op de vlek aanbrengen , dit even laten intrekken en daarna met schoon water afspoelen. Na deze reiniging laat je het kussen in de stoel drogen. Onze basis stof voor de terrasstoelkussens is de Sunol, dit is een olefin welke zeer sterk is, waterafstotend en niet verkleurt. Ook maken wij gebruik van de Sunbrella stof, deze stof is luxueuzer en voelt zachter en comfortabeler aan. Het kan ook zijn dat je de voorkeur geeft aan een waterdichte stof, dan heb je geen onnodig gesleep meer bij regen. Op deze manier haal je door de juiste kussens voor de horeca in te zetten, het beste rendement uit je terras.

clear