Terrasstoelkussens

Nooit meer verkleurde, natte, vieze terrasstoelkussens

In slechts enkele stappen kun je zelf, heel eenvoudig je terrasstoelkussens bestellen. Als je naar de shop gaat, hoef je alleen maar de stoel te selecteren. Hierna kun je een stof en kleur selecteren, de gewenste afwerking en of je een borduur wenst. Zodra je alles hebt ingevuld, ontvang je de offerte in je mail. Wij controleren alle gegevens en sturen je indien gewenst een stofstaal toe. Als dit voor jou akkoord is, dan sturen we de factuur naar je toe.

JAWEL, we hebben het heel gemakkelijk voor je gemaakt,. Het kan zijn, dat jouw stoel net iets anders is dan de stoel op onze website, en dat wij nog enkele afmetingen van jou nodig hebben. Hierin zullen we je begeleiden. Als dit het geval is dan hebben we instructiefilmpjes gemaakt, hoe je jouw stoel moet opmeten. En dat is helemaal niet zo moeilijk hoor! Bekijk onderstaande YouTube filmpjes.

Hoe werkt het?

In het bestelmenu heb je 2 keuzes:

1
Terrasstoelkussens bestel je op basis van een stoel
2
Staat je stoel er niet bij, vul de gegevens in, binnen 24 uur mailen wij jou de prijs
*
Wij controleren alle bestellingen, zodat je zeker bent van een passend eindresultaat

In onze shop kun je eenvoudig je terraskussens bestellen. Hiervoor ga je op de website naar de <TERRASSTOELKUSSENS> en klik op de stoel waarvoor je kussens nodig hebt. De afmetingen van de stoel staan vermeld op de pagina. Je kunt dit altijd even controleren. Omdat er vele aanbieders zijn van soortgelijke stoelen, hebben al deze stoelen andere maatvoeringen. Daarom vragen wij je om een foto van de stoel, waar deze gekocht is en of je de naam van de stoel nog weet. Voor de meeste stoelen hebben wij patronen gemaakt. Bij twijfel dan zullen we aan jou nog enkele vragen stellen over de afmetingen van de stoel. Wij controleren alles! Om de juiste maten van de stoel te bepalen, staan op onze site YouTube filmpjes die uitleggen hoe je de stoel moet opmeten, maar ook hiermee zullen wij jou helpen. Na de stoelselectie kun je een stof en kleur uitkiezen, de gewenste afwerking en eventueel een logo uploaden. Als je alles hebt ingevuld is de offerte samengesteld, welke na een druk op de knop in je inbox zit. Indien gewenst sturen we je een stofstaal in de juiste kwaliteit en kleur toe, zodat je weet wat je besteld.

*
Wat zijn geschikte stoffen voor terrasstoelkussens?

Wij bieden vele verschillende stoffen aan, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Al onze stoffen zijn speciaal ontwikkelt voor buiten, verkleuren niet, kunnen tegen de regen en zijn wasbaar. Natuurlijk zijn alle terrasstoelkussen hoezen voor terrasstoelkussens wasbaar, maar om dat wekelijks uit te voeren is een zeer arbeidsintensieve klus. Om zolang mogelijk van horeca kussens te genieten, adviseren wij om vlekken er zo snel mogelijk uit te halen, dit kun je plaatselijk uitvoeren. Hiervoor kun je het beste een lauwwarm sopje maken met afwasmiddel en dit met een zachte borstel op de vlek aanbrengen , dit even laten intrekken en daarna met schoon water afspoelen. Na reiniging laat je het kussen in de stoel drogen. Onze basisstoffen voor de terrasstoelkussens zijn Sunol en Sunpro, beide zijn olefin stoffen welke zeer sterk zijn, waterafstotend en verkleuren niet. Ook maken wij gebruik acrylstoffen zoals Sunbrella en Angora, deze stoffen voelen iets zachter aan. Het kan ook zijn dat je de voorkeur geeft aan een waterdichte stof, dan heb je geen onnodig gesleep meer bij regen. Voor al deze wensen, kun je het <CONTACT> formulier invullen, of ons bellen, zodat we je van een passend advies en offerte kunnen voorzien. Op deze manier haal je door de juiste kussens voor de horeca in te zetten, het beste rendement uit je terras.

*
De mooiste Terrasstoelkussens van horecakussen.nl

Wij leveren al vele jaren prachtige terrasstoelkussens aan de horeca. Bij ons kun je kiezen uit vele stoffen en prints, deze zijn niet allemaal via de website te bestellen, maar zijn wel beschikbaar. Wil je iets anders of iets uniek, stuur ons een berichtje, zodat we met jou alle mogelijkheden kunnen bespreken. Ook kunnen wij elk terrasstoelkussen van een logo voorzien, zodat je een volledig gepersonaliseerd terrasstoelkussen krijgt, wat geheel bij de uitstraling van de onderneming past. Bij ons kun je kiezen uit een standaard terrasstoelkussen welke waterafstotend en kleurecht is, of een waterdicht kussen. We zijn gespecialiseerd in horecakussens op maat gemaakt en produceren naast de terraskussens ook vele andere buitenkussens voor de horeca.

Bekijk onze instructiefilmpjes:
This error message is only visible to WordPress admins

Reconnect to YouTube to show this feed.

To create a new feed, first connect to YouTube using the "Connect to YouTube to Create a Feed" button on the settings page and connect any account.

clear