Verwarmde kussens
nep bontkussen

Verwarmde kussens

Met het ontwikkelen van onze verwarmde kussens hebben wij ons ten doel gesteld om betaalbare verwarmde kussens op de markt te brengen die gebruik maken van de huidige technologie. Deze warmte kussens moeten er mooi uitzien, eenvoudig in gebruik en zeer effectief zijn.

BEHAAGLIJK BUITEN ZITTEN – maar ook ideaal voor binnen!

Na langdurig onderzoek op verschillende koude dagen, op velerlei terrassen, kwamen wij erachter, dat je billen, aan zowel de boven- als aan de onderkant koud zijn. De rug is het probleem niet, hiervoor heb je al een dikke jas aan. Vandaar dat wij zeggen, verwarm de billen aan de onderkant, geef de echte koukleumen een dekentje voor de bovenbenen, dan boek je het meest effectieve resultaat. Verhalen over rugverwarming is leuk, maar de rug is het probleem niet, tevens duurt het lang voordat de rugverwarming door de dikke jas heen is gedrongen. Vandaar dat wij onze kussens met een zitverwarming adviseren plus een bontdeken.

warmte kussens in verschillende stijlen

De voordelen

Eenvoud

1 warmtestand (38 – 42 °C). Zelf het kussen AAN of UIT zetten, automatische uitschakeling na 45 minuten. Draadloos. Wasbaar, doordat je de binnenhoes incl. de apparatuur gemakkelijk uit de buitenhoes kunt halen.

Effectiviteit

Langdurige verwarmingsduur 6 – 8 uren.

Milieuvriendelijk

Verbruikt € 0,02 tot € 0,04 aan stroom per dag. Kan een terrasheater vervangen – CO2 verbruik omlaag (goed voor het milieu)

Technologie

Infrarood verwarmingsmatje wordt verwarmd door een krachtige universele powerbank met USB aansluiting. Plug & Go.

Mode

Mooie moderne melange kleuren met verschillende afwerkingsmogelijkheden, van een franje, 3 kleurig biesje of een mooie butterfly naad.

Betaalbaarheid

Verwarmde kussens vanaf € 45 p/st, randapparatuur zoals extra powerbank of 5x usb snellader zijn zeer voordelig, MAAR omdat het systeem universeel is, kun je deze ook altijd zelf aanschaffen.

Ook zijn de kussens ideaal voor binnen gebruik, dan kan de kachel een graadje lager!

clear