Windschermen

Eindelijk een windscherm dat blijft staan

Wij hebben mooie horeca windschermen welke je eenvoudig kunt opzetten, niet verkleuren door de zon, waterafstotend zijn en weinig wind vangen. Beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

1
Soorten windschermen

In onze eigen fabriek maken windschermen van verschillende afmetingen en stoffen. Horecakussen.nl maakt zijn windschermen van speciale outdoorstoffen. Een windscherm is een grote windvanger. Hoe langer de scherm- en stokhoogte, des te meer wind deze windschermen gaan vangen, hoe groter het risico is dat deze wegwaaien. Vandaar dat wij ook de mogelijkheid bieden van een kortere versie van een windscherm, welke minder snel zal gaan wegwaaien. Onze schermen zijn geschikt als strandwindscherm, waarbij wij de kortere schermhoogte adviseren. Ook worden onze schermen veel gebruikt als een campingwindscherm. Al onze windschermen worden geleverd met houten stokken. Aan de uiteinden van het scherm zitten lusjes, die u op de stokken kunt bevestigen. Op deze manier heeft dit soort windscherm geen scheerlijn nodig. Wij hebben speciale strandwindschermen voor de horeca.

2
Materialen windschermen

Al onze windschermen worden gemaakt van een outdoor acryl stof of van een olefin stof. Beide materialen zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik, zijn sterk, verkleuren niet en zijn waterafstotend. De windschermen zijn verkrijgbaar vanaf 4 meter breed tot 7 meter breed. De stokken zijn gemaakt van een duurzaam hout. De windschermen zijn eenvoudig op te zetten en ook naderhand weer op te bergen. Een windscherm zorgt ervoor dat je beschutting krijgt, en zijn daarom ideaal voor het strand als ook voor op een camping terrein. Niets is zo vervelend als je wordt gezandstraald. Staat de afmeting van je windscherm er niet bij, de kleuren vind je niet mooi, of je zoekt een heel ander horeca windscherm. Stuur ons een email, wij kunnen eenvoudig voor jou een windscherm op maat maken, zodat deze al al jouw vereisten voldoet. Stel je voor je hebt een sponsor voor de windschermen, dan zijn wij in staat om deze van een mooi logo te voorzien. Voor deze gepersionalisseerde windschermen met logo betaal je niet de hoofdprijs.

3
Strandwindschermen horeca

Speciaal voor de horeca ondernemers met een beachclub, hebben wij een korte windscherm ontwikkeld. Deze windschermen vangen minder wind, zodat ze minder snel wegwaaien. Deze windschermen zijn ideaal om te verhuren aan dagjesmensen. Deze windschermen kunt je bestellen in een kleur die bij jouw strandtent past, zodat dit de herkenbaarheid op het strand vergroot, ga hiervoor naar onze webshop. Tevens is er ook een mogelijkheid om deze schermen te personaliseren, door middel van een borduur van je eigen onderneming of van een sponsor. Hoe mooi is dat, een strandwindscherm met logo. Alle windschermen worden geleverd met stokken, we kunnen de afmetingen aanpassen aan jouw wensen. In dit geval kunt je ons het beste een email sturen. Voor bedrijven maken wij vele windschermen op maat, deze voldoen volledig aan je eigen wensen.

clear