Zitzakken

Stel je eigen zitzak samen, voordelig, eenvoudig en direct een prijsopgave

Een mooie of bijzondere zitzak nodig met of zonder een logo? Onze horeca zitzakken zijn eyecatchers, je kunt kiezen uit unieke prints of zachte velours. Interesse in een waterdichte outdoor zitzak die niet verkleurt. Of zoek je een zitzak waarop een logo is geborduurd. Ga naar onze shop, hier kun je zelf je de look en feel voor je zitzak bepalen. Jawel we hebben het heel eenvoudig voor je gemaakt.

1
Waarom een zitzak van horecakussen?

Er is veel kwaliteitsverschil in het wereldje van de zitzak. Vooral de binnenkant en de vulling, bepalen of je een goede koop hebt gedaan. De binnenhoes, moet geweven zijn van een fijne structuur, de vulling dienen eps parels te zijn, die niet gaan verpulveren. Bij goedkope vullingen gaan deze eps parels langs elkaar heen schuren en deze laten dan stof achter. Deze fijnstof gaat door zowel de binnenhoes als door de buitenhoes heen, met als gevolg, dat de zitzak veel stof achterlaat, overal waar je deze naar verplaatst. Horecakussen maakt alleen gebruik van de beste materialen voor de zitzak, zodat dit probleem zich niet zal voordoen. Bij ons zitten de goede eps vullingen in een zeer compacte binnenhoes. Zodat de buitenhoes altijd gewassen kan worden in de wasmachine.

2
Wat is een zitzak?

Een zitzak, op zijn Engels de beanbag genoemd, is als het ware een groot, robuust kussen waar je heerlijk in kunt ploffen. Horecakussen streeft er naar om een zitzak te maken die anders is dan de rest. Hiervoor hebben wij unieke prints ontwikkeld, zodat het een eyecatcher is voor in het interieur. Ook maken wij bijzondere zitzakken van een zachte velours stof met een zwarte bies. Hierin wil je graag ploffen, kinderen al helemaal, de zachtheid en comfort van de stof is subliem. Ook voor buiten hebben wij een speciale outdoor zitzak, deze is waterdicht en de stof zal niet verkleuren onder invloed van zonlicht. Alle zitzakken die wij maken zijn wasbaar in de wasmachine.

3
Ontstaan van de zitzak

De zitzak vindt zijn oorsprong in Italië en is ontworpen door Piero Gatti, Cesare Paolini en Franco Teodoro. De naam die deze beanbag had gekregen was “De Sacco”. In 1968 werden de eerste zitzakken geproduceerd in Milaan. In deze tijd, de jaren zeventig, werd de zitzak door zijn ongecompliceerde vormgeving gezien als het symbool voor de binnenhuis mode. Daarna is deze bekend geworden in heel Europa eigenlijks in heel de wereld. Bijna ieder huishouden heeft ooit wel eens een zitzak gehad, of is van plan om er binnenkort een te kopen. Deze zakken zijn zeer geschikt voor de horeca, dan wel voor de zaken met een groot terras of op het strand. Een horecazitzak is fantastisch voor jongere klanten, die lekker willen loungen en willen genieten van een hapje en een drankje, op een onderuitgezakte wijze.

clear